معرفی اداره کل

معرفی اداره کل دانشجویان بین المللی

دانشجویان بین المللی در سراسر کشور برای ورود به دانشگاه‌های ایران باید فرآیند خاصی را طی کنند. اداره دانشجویان بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد شهریورماه سال 1393 آغاز به کار نمود. هدف از راه ­اندازی این مرکز، تسهیل فرآیند برقراری ارتباط مؤثر بین دانشجوی بین المللی و مسئولان پذیرش دانشگاه می­باشد. در همین راستا سایتی با آدرس(www.iso.um.ac.ir)  به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی راه‌اندازی گردیده است که به‌صورت آنلاین پاسخگوی داوطلبان می باشد.

بعد از برقراری ارتباط داوطلب با دانشگاه و تعیین صلاحیت ایشان از سوی مسئولان دانشگاه، داوطلب باید به امور کنسولی مراجعه کند که یکی از چالشی­ ترین مراحل ثبت‌نام در دانشگاه برای دانشجویان غیر ایرانی همین بخش است. امور کنسولی نیز باهدف تعامل بهتر مسئولان با دانشجویان در این اداره قرارگرفته است تا درخواست­ها و مشکلات امور کنسولی دانشجویان بین المللی در اسرع وقت بررسی و برطرف شود.

اداره دانشجویان بین‌الملل پل ارتباطی بین فرهنگ‌ها و آداب‌ورسوم ملت­ها است و سعی دارد با آشنایی فرهنگ و آداب‌ورسوم دانشجویان غیر ایرانی و پیدا کردن نقاط مشترک به بهبود و تقویت آن‌ها بیفزاید. این اداره با برگزاری اردوهای علمی، زیارتی، سیاحتی، ورزشی و ... سعی دارد تا فرهنگ‌ها را به یکدیگر نزدیک­تر کند و احساس غریبی و تنهایی را در دانشجویان غیر ایرانی کمرنگ کرده و تا حد امکان از بین ببرد.

فعالیت­های فرهنگی دانشجویان غیر­ایرانی از دیرباز بوده و هست ولی با راه‌اندازی این اداره بستر مناسب­تری برای فعالیت­های فرهنگی دانشجویان غیر­ایرانی فراهم‌شده است. به‌اجمال خلاصه­ای از فعالیت­های فرهنگی اداره در ادامه اشاره خواهد شد. دانشجویان غیر ایرانی با نوآوری، خلاقیت، انگیزه‌ها و هیجان می‌توانند دانشگاه را در عرصه فعالیت‌های بیشتر یاری کنند و به‌مراتب نسبت به گذشته، این همکاری­ها و فعالیت­های فرهنگی توسعه‌یافته و بیشتر شود.