پژوهش محور

پذیرش دانشجو در مقطع دکتری

درخواست کنندگان می بایستی فرم درخواست آنلاین را  تکمیل نمایند. شما می بایستی تمام مدارک درخواستی ذیل را بارگذاری نمائید:

۱- تصویر صفحه عکس دارنده گذرنامه و تاریخ انقضا

این بخش شامل صفحه اصلی گذرنامه میباشد که عکس متقاضی و تاریخ انقضا گذرنامه در آن دیده می شود.

۲- سوابق شغلی و تحصیلی (CV)

شامل لیستی از مشاغل و مسئولیت های انجام شده به ترتیب زمانی می باشد.

شامل تمام مقاطع تحصیلی گذرانده شده، کلاس هایی که در آن شرکت کرده اید و یا هر تجربه دیگری که ممکن است مورد علاقه کمیته بررسی علمی متقاضیان باشد.

۳-گواهی اتمام دوره مقطع تحصیلی به همراه ترجمه انگلیسی

متقاضیان بین المللی برای ورود به دانشگاه فردوسی مشهد نیاز به مدرک دانشگاهی می باشند. نسخه ای از مدرک کارشناسی و یا کارشناسی ارشد را بایستی ارائه نمایید. (مدارک صادره از کشور های خارج ایران بایستی به تائید سفارت ایران در آن کشورها برسد.)

عناوین دروس گذرانده شده به همراه نمرات کسب شده رسمی (ریزنمرات علمی کامل). ریزنمرات می بایستی در زبان های اصلی اشان صادر شود و ترجمه انگلیسی آن -که توسط دانشگاه یا مرکز ترجمه رسمی انجام میشود- ضمیه گردد.

شهریه تحصیلی

مقطع تحصیلی

شهریه تحصیلی

شهریه تحصیلی (تومان)

دکتری(Ph.D)

علوم انسانی- با فرض16واحد درسی و20 واحد پایان نامه (دوره چهارساله)

73/000/000

علوم پایه- با فرض16واحد درسی و20 واحد پایان نامه (دوره چهارساله)

87/000/000

مهندسی وکشاورزی- با فرض16واحد درسی و20 واحد پایان نامه(دوره چهارساله)

101/000/000

:پیش نیاز ها

تمام متقاضیان تحصیلات تکمیلی بایستی به زبان فارسی مسلط باشند. (توجه: اگر متقاضیان در نوشتار و یا صحبت کردن به فارسی توانائی لازم را نداشته باشند، می بایستی در دوره آموزش زبان فارسی در دانشگاه فردوسی شرکت نمایند و با موفقیت آن را به اتمام برسانند. حداکثر مدت دوره زبان فارسی ۹ ماه می باشد که پیش از شروع دوره تحصیلی بایستی پایان یابد. دانشجویان رشته های زبان های خارجی تنها نیاز به ۳ ماه دوره زبان فارسی را دارند.

اگر مدارک فوق را دارید، مراحل ثبت نام را بخوانید و سپس اقدام به ثبت نام نمایید

ثبت نام مقطع دکتری