آیین افتتاحیه دومین جشنواره فرهنگ ملل

13950221000020 PhotoL

DSC 0191

دکتر علی غنائی در آیین افتتاحیه دومین جشنواره فرهنگ ملل،ایجاد دوستی و تفاهم بین فرهنگ‌ها و قومیت‌های مختلف، نشان دادن توانمندی‌های دانشگاه فردوسی مشهد برای جذب دانشجویان غیربومی و معرفی دانشگاه فردوسی به عنوان یکی از دانشگاه‌های بزرگ منطقه از اهداف برگزاری این همایش است.

دبیر جشنواره فرهنگ ملل دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه دانشجویان 21 کشور مختلف در دانشگاه فردوسی مشهد تحصیل می‌کنند، اضافه کرد: در این جشنواره دانشجویان 18 کشور حضور یافته‌اند تا دانشجویان و بازدیدکنندگان را با فرهنگ و آداب‌ورسوم کشور خود آشنا نمایند.

غنایی با بیان اینکه در حال حاضر حدود یک‌هزار و 400 دانشجوی خارجی در دانشگاه فردوسی مشهد تحصیل می‌کنند، تصریح کرد: دانشجویان خارجی در این دانشگاه از کشورهایی همچون عراق، افغانستان، سوریه، لبنان، یمن، ترکیه، فرانسه، چین، ژاپن، کره جنوبی، هلند، آلمان و ایتالیا هستند.

وی با اشاره به برنامه‌های این جشنواره خاطرنشان کرد: در بخش نمایشگاه دانشجویان کشورهای مختلف به معرفی فرهنگ و آداب‌ورسوم کشور خود می‌پردازند.

دبیر جشنواره فرهنگ ملل دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد:  بخش مسابقات این جشنواره نیز شامل چهار بخش در زمینه‌های هنرهای تجسمی، متون ادبی، طرح‌های پژوهشی، صنایع‌دستی و غذای ملل است.

غنایی خاطرنشان کرد: در روز دوم جشنواره نیز مسابقه غذا با هدف آشنایی با غذاهای محلی کشورهای مختلف برگزار می‌شود.

وی با اشاره به سایر برنامه‌های این جشنواره اضافه کرد: برگزاری کافه ایده ملل و تریبون آزاد با موضوع «انتظارات شما از شهردار»، بازدید از باغ گیاه‌شناسی، کارگاه آموزشی با موضوع «نقش جوانان در مدیریت شهری»، کارگاه دیپلماسی شهری و بازدید از المان‌ها و ابنیه فرهنگی شهر از دیگر برنامه‌های این جشنواره است.

دبیر جشنواره فرهنگ ملل دانشگاه فردوسی مشهد در پایان با اشاره به مراسم اختتامیه نیز گفت: مراسم اختتامیه این جشنواره 21 اردیبهشت‌ماه با حضور سفیران و مسؤولین کشورهای شرکت‌کننده در جشنواره برگزار خواهد شد.