راه اندازی سامانه نوبت گیری کنسولی دانشجویان بین المللی استان خراسان رضوی

اطلاعیه-مهم-2-1
 به اطلاع کلیه دانشجویان بین المللی دانشگاه های سراسر استان خراسان رضوی می رساند،اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد به منظور رفاه حال شما مراجعان گرامی و انجام امور کنسولی با سرعت بیشتر، اقدام به ایجاد سامانه الکترونیکی نوبت گیری امور کنسولی در سایت اداره دانشجویان بین المللی نموده است.
به استحضار می رساند که پیش از حضور در واحد کنسولی استان خراسان رضوی در محل اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد می بایست نسبت به اخذ نوبت از این سامانه اقدام نمایید.
خدمات رسانی از روز یکشنبه 10 بهمن ماه سال 1395(95/11/10) تنها به کسانی ارائه خواهد شد که نسبت به اخذ نوبت در این سامانه اقدام نموده اند.
لینک سامانه الکترونیکی امور کنسولی دانشجویان بین المللی استان خراسان رضوی:
دانشجویان همچنین میتوانند از طریق مراجعه به سایت اداره دانشجویان بین المللی به آدرس iso.um.ac.ir (زبان فارسی) از قسمت سمت چپ صفحه اصلی اقدام به نوبت گیری نمایند.
لطفا این پیام به اطلاع کلیه دانشجویان بین المللی استان خراسان رضوی برسانید.

205383