01
bnr5

لوگوی جشنواره فرهنگ ملل

 

 

 


جلسه هماهنگی با نمایندگان دانشجویان بین المللی در خصوص سومین جشنواره فرهنگ ملل

 photo 2016-03-17 14-22-49

 نخستین جلسه هماهنگی با نمایندگان دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد دررابطه با نحوه مشارکت در برگزاری « سومین جشنواره فرهنگ ملل ( نوید صلح و دوستی ) ، ویژه مشهد 2017 » و برنامه های مختلف آن جشنواره ؛ با حضور 21 نماینده دانشجویان بین المللی، جناب آقای دکتر سالاری، سرپرست اداره امور تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد ؛ و برخی از اعضای محترم دبیرخانه سوّمین جشنواره فرهنگ ملل  و جناب آقای دکتر غنایی ، رئیس اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد در محل سالن اجتماعات این اداره برگزار گردید.

 در این جلسه، پس از ارائه کلیپی از جشنواره های فرهنگ ملل در دوره های گذشته در دانشگاه فردوسی مشهد ؛ جناب آقای دکتر غنایی ، رئیس داره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد ؛ با اشاره به برگزاری دو دوره از جشنواره های فرهنگ ملل ؛ اظهار امیدواری نمودند که با مشارکت فعالانه دانشجویان بین المللی دانشگاه ، سومین جشنواره فرهنگ ملل هرچه با شکوه تر برگزار گردد. ایشان همچنین این جشنواره را فرصت خوبی برای معرفی فرهنگ هر کشور توسط دانشجویان بین المللی به سایر دانشجویان دانشگاه فردوسی ، مسئولین کشوری و استانی ، و عموم مردم دانسته و اظهار داشتند : « لازم است که دانشجویان عزیز در رابطه با جلب مشارکت های مؤثر سفارتخانه های خودشان برای ارتقای کیفی نمایشگاه جشنواره تلاش نموده و همچنین نسبت به معرفی شخصیت های برجسته علمی و فرهنگی کشورشان به دبیرخانه جشنواره با هدف دعوت از آنان به منظور شرکت در برنامه های مختلف جشنواره ، اقدام نمایند»


در ادامه جلسه ، جناب آقای دکتر سالاری، سرپرست اداره امور تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد ؛ پیرامون برگزاری جشنواره غذا در "سومین جشنواره فرهنگ ملل ( نوید صلح و دوستی ) ، ویژه مشهد 2017" نکاتی را مطرح نمودند. ایشان در بخشی از سخنان خود لازم دانستند
 که دانشجویان عزیز نسبت به استفاده از جشنواره غذا در معرفی فرهنگ کشورشان حساسیت لازم را به خرج داده و تلاش نمایند که بازدیدکنندگان جشنواره از طریق آشنایی با غذاهای ملی هر کشور ، با فرهنگ آن کشور آشنا شوند. ». ایشان همچنین در رابطه با داوری در عرصه غذاهای ارائه شده توسط دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد از کشورهای مختلف ، اظهار داشتند : « در این رابطه معیارهای خاصی برای ارزیابی غذاها پیش بینی شده اند که از طریق فرم های مربوطه به دانشجویان اطلاع رسانی خواهد شد. ». جناب آقای دکتر سالاری در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات جشنواره های غذا در دوره های قبل اشاره نموده و اظهار نمودند : « "عدم وجود مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه برخی از غذاها در ایران" ؛ "فقدان ظروف مورد نظر برای طبخ و عرضه غذاهای مورد نظر" ؛ و "عدم وجود امکانات لازم و مکانی مناسب در زمینه طبخ غذاها" ؛ از زمره مشکلات دوره های قبل در این جشنواره بوده اند که برای پیشگیری از این مشکلات ، در این دوره از جشنواره غذا ، تدارکات لازم صورت گرفته اند. ». ایشان در ادامه به سه نوع غذای عرضه شده در جشنواره غذا شامل : غذای داوری ، غذای نمایشی ، و غذای پذیرایی اشاره داشته و پیرامون هر یک از آن ها توضیحات لازم را ارائه نمودند.  

لازم به ذکر است که در انتهای جلسه ، هر یک از نمایندگان محترم دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد ، حاضر در جلسه ، پرسش هایی را در رابطه با سومین جشنواره فرهنگ ملل و نیز جشنواره غذا به عنوان یکی از برنامه های اصلی آن جشنواره مطرح ساختند که ازسوی جناب آقایان : دکتر غنایی و دکتر سالاری به سؤالات آنان ، پاسخ های لازم داده شد. 

 

 

افراد آنلاین

ما 89 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

آمار بازدید سایت

بازدید امروز:
بازدید دیروز:
بازدید این هفته:
بازدید این ماه:
تعداد کل بازدیدها :
367
536
903
4446
93219