مجمع جهانی خادمان فرهنگ رضوی دردانشگاه فردوسی مشهد برگزارگردید

اولین اجلاس جهانی خادمان فرهنگ رضوی با حضور خادمان و مروجان فرهنگ رضوي برگزیدگان عرصه فرهنگ و هنر جشنواره بین المللی امام رضا (ع) از ایران و سراسر جهان هم زمان با دهه کرامت و میلاد با سعادت حضرت امام رضا (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س) در آمفی تئاتر دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد ،درروز چهارشنبه 11 مرداد 1396  مصادف با2 آگوست 2017 برگزارگردید.

بیش از 70 تن از خادمان رضوی وتعداد 30نفر ازدانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهداز کشورهای مختلف جهان در این اجلاس شرکت کردند و ضمن آشنایی بیشتر، زمینه همکاری و تبادل‌نظر و تعاملات فرهنگ رضوی را فراهم نمودند.

برگزاری این مجمع در آستانه ولادت امام رضا(ع)، نویدبخش این است که حرکت جدیدی در معرفی مکتب رضوی در حال شکل‌ گیری است و درسالی که مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام شناخته شده است،

عطر رضوی سراسر جهان رو درنویده است.

حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر ( نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی)، حجت‌ الاسلام محسن قمی(معاون ارتباطات بین الملل دفترمقام معظم رهبری)، اکبر شیخ مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) ازشرکت کننده های این اجلاس بودند.

شایان ذکر است در حاشیه برگزاری این مراسم نمایشگاهی از دستاوردهای اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی به خادمان فرهنگ رضوی ارائه گردیدومیهمانان با نحوه ارائه خدمات آموزشی ،رفاهی،فرهنگی وکنسولی دانشگاه فردوسی آشنا شدند.گفتنی است دانشگاه فردوسی از 22کشور جهان دانشجوی بین المللی دارد.