برگزاری تور حرم شناسی وحرم گردی دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد

به همت اداره دانشجویان بین المللی تور حرم گردی با حضور جمعی دانشجویان بین المللی برگزار شد.

در این تور یک روزه شرکت کنندگان(از ملیت های عراق، افغانستان، فرانسه، ایتالیا، آمریکا، تاجیکستان، لبنان و قزاقستان) ، از بخش های مختلف حرم از جمله موزه مرکزی، موزه هدایای رهبر معظم انقلاب به حرم مطهر، موزه نقاشی های استاد فرشچیان، موزه مردم شناسی و ..... بازدید کردند.

در طی این بازدید همواره کارشناسان حرم مطهر نخبگان را همراهی کرده و توضیحات کاملی را در مورد هر بخش در اختیار آنان قرار می دادند.

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با حضور کارشناسان در فضایی دوستانه ، بازدید از موزه مرکزی و اهدای محصولات فرهنگی و بسته‌های متبرک و تور حرم‌گردی و نمایش فیلم معرفی حرم مطهر رضوی از جمله برنامه‌ها و خدماتی بود که ارائه شد.

این گروه پس از بهره‌مندی از برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی آستان قدس رضوی میهمان سفره پر برکت حضرت رضا(ع) در میهمانسرای غدیر(ع) شدند.

119845