نشست نمایندگان دانشجویی ملل جهت جشنواره بین المللی کارآفرین شو

این نشست به همت اداره دانشجویان بین المللی و با حضور نمایندگانی از کشورهای (عراق، افغانستان،پاکستان، اندونزی، لبنان، سوریه، چین، ژاپن، بحرین و کره جنوبی) در سالن شورای اداره در ساعت 12 مورخ 6 آذرماه سال جاری برگزار شد.

در این نشست رئیس اداره دانشجویان بین المللی با اشاره به اهمیت کارآفرینی در دوران دانشجویی گفت: از هرگونه ایده خلاق و کارآفرینی حمایت خواهیم کرد.

سرکارخانم دکتر موذن زاده خطاب به دانشجویان اظهار داشت: دوران دانشجويي از بهترين و پربارترين دوران عمر شماست كه اگر با تكيه بر تخصص و با تلاش و پشتكار به خلق ايده هاي كارآفرين و خلاق منجر شود، ميتواند راهي براي ورود به بازار كار و منبعي براي كسب درآمد نيز باشد.

در ادامه آقای دکتر محمد عرفان دانشجوی فارغ التحصیل بین المللی این دانشگاه گفت: دانشجویان می توانند از تجربه موفق اینجانب برای ادامه فعالیت های کارآفرینی استفاده کنند.

وی ادامه داد: در این ارتباط جشنواره ای تحت عنوان کارآفرین شو برای تجمع صاحبان ایده، استارت آپ ها، شرکت ها، سرمایه گذاران، دیپلمات ها و کارآفرینان بین المللی از کشورهای ECO و جهان اسلام در روز 16 و 17 آذرماه مصادف با روز دانشجو در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد که از کلیه دانشجویان برای شرکت در این همایش دعوت به عمل آمد.

photo 2017-12-02 01-39-49

photo 2017-12-02 01-39-46