مراسم روز استقلال کشورسوریه دردانشگاه فردوسی مشهد برگزارشد

این مراسم با تلاوت قرآن وخواندن سرود ملی و یک دقیقه سکوت جهت ادای احترام به روح پاک شهیدان سوریه آغاز شد.
مراسم استقلال سوریه دردانشگاه فردوسی مشهد در روزعید الجلاء برگزارگردید عید الجلاء روزی است که در آن همه ساله مردم سوریه در 17 آوریل به مناسبت خروج آخرین سرباز فرانسوی از سرزمین‌های سوریه جشن می‌گیرند.
دراین مراسم خانم دکتر موذن زاده رئیس اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه ضمن ابراز خرسندی درسالروز استقلال سوریه گفت:شما دانشجویان سوری با دانشی که از این دانشگاه فراگرفته اید میبایست درراه آبادانی وبازسازی سوریه به کاربندیدوبا عث پیشرفت کشورتان گردید.
رئیس اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه اظهارداشت: دانشجویان سوریه با شنیدن سرود ملی کشورشان ازراه دوراحساس غروروافتخارمیکنند وامیدوارند با تحصیلات عالیه درسازندگی کشورشان سهیم شوند.
آقای عبدالله الشیخ عبدالله نماینده دانشجویان سوری دردانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت هفتاد و دومین سالگرد روز استقلال سوریه با صدور بیانه ای اعلام کرد به پیروزی های کشور سوریه افتخار می کنیم و کنار دولت سوریه در برابر جنگ تروریستی تکفیری می ایستیم و شهدای مان چراغ راه و هدایت باقی خواهند ماند.
نماینده دانشجوئی کشورسوریه درادامه افزود:ما دانشجویان سوری دانشگاه فردوسی مشهد حمله بزدلانه کشورهای استعمارگر(امریکا،انگلیس وفرانسه)را شدیدامحکوم می نمائیم وامیدواریم بتوانیم بعد از فارغ التحصیلی و کسب علم و دانش ار دانشگاه فردوسی مشهد به کشورخودمان برگردیم وپرچم دارعلم وسازندگی باشیم.

در حاشیه برگزاری این مراسم ضمن برش کیک استقلال سوریه یک فیلم مستند در مورد شجاعت مردم سوریه درمقابل استعمارگران به نمایش در آمد

IMG 9747 - Copy

IMG 9746 - Copy