نشستی صمیمانه در راستای مسائل رفاهی دانشجویان بین المللی

در نشست صمیمانه رئیس اداره دانشجویان بین المللی و معاون فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی دانشگاه مسائل رفاهی دانشجویان بین المللی دانشگاه مورد بررسی گردید. در ابتدای جلسه خانم دکتر موذن زاده ضمن تبریک مجدد مناسبت انتخاب شایسته ی آقای دکتر طاهری به سمت معاونت فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی برای ایشان آرزوی موفقیت فراوان در سمت جدید نمود و ابراز امیدواری کرد با حضور ایشان فصل جدیدی در ارائه خدمات کیفی و کمی بالاتر به دانشجویان بین المللی نمود.در ادامه دکتر طاهری ضمن خوش آمدگویی از آمادگی کامل معاونت فاد دانشگاه برای هرگونه کمک در جهت توسعه دیپلماسی علمی در دانشگاه فردوسی سخن گفت.در ادامه جلسه به مسائل رفاهی دانشجویان بین المللی دنبال گشت.لازم به توضیح است آقایان دکتر همایونی فر مدیر محترم دانشجویی دانشگاه، صنعتی سرپرست محترم اداره خوابگاههای دانشگاه و همچنین احمدیان مسئول امور عمومی اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه حضور داشتند و به بیان نظرات خود پرداختند.

در زمینه مسائل رفاهی دانشجویان خارجی یکشنبه 2اردیبهشت ماه جلسه ای با حضور معاون محترم فرهنگی اجتماعی و دانشجویی و ریاست اداره دانشجویان بین الملل برگزار شد.

photo 2018-04-24 11-15-26

195002