نشست مدیران رادیو برون مرزی صدا و سیما خراسان رضوی با رئیس اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد در آستانه برگزاری چهارمین جشنواره بین المللی فرهنگ ملل

حمید رضا خیرآبادی، مدیر رادیو برون مرزی دری صدا و سیمای خراسان رضوی با دکتر زینب موذن زاده رئیس اداره دانشجویان بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد دیدار و گفت و گو کرد.

در این دیدار که زیارتی مدیر رادیو ازبکی برون مرزی و جمعی دیگر از اعضای رادیودری نیز حضور داشتند پیرامون همکاری های مشترک رادیو دری و دانشگاه فردوسی مشهد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

خیرآبادی مدیر رادیو دری در این دیدار گفت: رسانه ملی این آمادگی را دارد تا ظرفیت ها و توانایی های دانشجویان نخبه افغانستانی دانشگاه فردوسی مشهد و دیگر دانشگاه ها ایران را معرفی کند و همچنین به معرفی امکانات و توانایی های بخش بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد بپردازد.

زینب موذن زاده رئیس اداره دانشجویان بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد در این دیدار ضمن استقبال از پشنهاد مطرح شده از طرف مدیر رادیو دری گفت: ما از این طرح استقبال می کنیم و امیدوارم در آینده نزدیک این تفاهمنامه میان رادیوبرون مرزی دری و دانشگاه فردوسی مشهد به امضا برسد و جنبه عملی پیدا کند.

در ادامه این دیدار مدیران برون مرزی رسانه ملی ضمن بازدید از دبیر خانه جشنواره بین المللی فرهنگ ملل مجددا آمادگی خود را برای پوشش خبری این رویداد مهم ابراز نمودند.

در پایان مراسم نشستی با نمایندگان دانشجویان افغانستانی دانشگاه فردوسی مشهد دیدار و گفت و گو کردند.

172069