پژوهش محور

برگزاری مدرسه تابستانی سه روزه بین المللی در دانشگاه فردوسی مشهد

دانشگاه فردوسی از هفدهم شهریورماه 1397 به مدت سه روز ميزبان بیش از 50 دانشجو و محقق از کشورهای مختلف جهان بود.اين رویداد که با هماهنگی معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجويی، مديريت همكاريهای بين المللی و همچنین انجمن های علمی دانشگاه برگزار گردید توانست برنامه هاي متنوع پرديس گردی و مشهد گردی را برای اين دانشجويان و محققان فراهم کند. در افتتاحیه این مراسم دکتر منصور معتمدی مدیر فرهنگی و اجتماعی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد ضمن خوشامد گویی از اثرات مثبت تقابل ارتباطات دانشجویان در سطوح بین المللی سخن گفت. دکتر مؤذن زاده رئیس اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد در مورد دانشگاه فردوسی مشهد و جايگاه ملي و بين المللی آن صحبت كرد و سپس به معرفی اداره دانشجويان بين المللی پرداخت.

اين دانشجويان قبل از سفر به دانشگاه فردوسی مشهد به شهرهای تهران، اصفهان نيز سفر داشتند.

Untitled

Untitled2