اين مركز در پرديس دانشگاه و جنب ساختمان مديريت خدمات دانشجويي قرار دارد و شامل واحد­هاي :پزشك، دندان‌پزشک، بهداشت ، پرستاری، پزشک معتمد، داروخانه و اورژانس است.

واحد پزشكي

اين واحد خدمات معاينه و درمان دانشجویان و كاركنان دانشگاه فردوسی را طبق برنامه­اي كه در شروع سال تحصيلي اعلام می­شود بر عهده دارد.

واحد دندان­پزشكي

اين واحد طبق برنامه­اي كه در شروع هر سال تحصيلي به اطلاع مي­رسد، جهت دانشجويان و كاركنان دانشگاه فردوسی، با تعيين وقت قبلي، آمادۀ ارایۀ خدمات است. خدمات فوق براي دانشجويان با 45 درصد و كاركنان با40 درصد تخفيف ارایه مي­شود.

واحد بهداشت محیط

اين واحد در زمينۀ نظارت بر بهداشت محيط غذاخوري­ها، خوابگاه‌ها و اماكن صنفي و استخر ، همچنين ارایۀ مطالب آموزشي و جذب دانشجويان فعال به‌عنوان رابط بهداشتي و آموزش همسان، در قالب كار دانشجويي فعاليت مي­کند.

واحد پرستاری

در اين واحد كليۀ واكسن­هاي اعلام‌شده از طرف مركز بهداشت استان شامل كزاز، هپاتيت و هاري و همچنين تزريقي دارو­ها و سرم نسخه­شده توسط پزشک و انواع پانسمان، برای مراجعین انجام می‌شود.

پزشک معتمد

بررسی و تأیید گواهی‌های استعلاجی و معافیت‌های ورزشی و صحت و سلامت تیم‌های ورزشی بر عهدۀ این واحد است.

داروخانه

اين واحد بر طبق دارونامۀ مركز بهداشت استان نسخ آزاد و بيمه را پذيرش مي­كند. ساعت كار اين واحد از ساعت 13 لغایت 14:30 و 18 لغایت 21 می باشد.

آمبولانس

اين واحد با يك دستگاه آمبولانس به صورت شبانه­روزي، جهت اعزام بيماران به مراكز پزشكي سطح شهر (در صورت لزوم) آمادۀ خدمت‌رسانی است.

طرح پايش سلامت

كليۀ دانشجويان ورودي جديد مقطع كارشناسي، کارشناسی ارشد و دکتری در ابتداي ورود به دانشگاه تحت معاينات باليني قرار مي­گيرند و نتايج معاينات از طريق پورتال دانشجويي به اطلاع آنان مي­رسد.