نشست تعامل صنعت و دانشگاه در روز سه شنبه 27 مهر ماه 1395 توسط باشگاه فرانگران نوین و با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد در تالار اجتماعات دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم دانشگاه فردوسی برگزار شد.

دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در این نشست ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان از هیات مدیره باشگاه فرانگران نوین برای برگزاری این نشست در دانشگاه فردوسی مشهد تشکر نمود.

دکتر کافی اظهار داشت : در حال حاضر دانشگاه ها را به 3 نسل تعریف می کنند که دانشگاه های نسل اول بصورت ابتدایی فقط به کار تعلیم مشغول هستند و دانشگاه های نسل دوم در کنار انتقال علم به تولید دانش هم مشغول هستند و دانشگاه های نسل سوم دانشگاه های کار آفرین می باشند زیرا علاوه بر انتقال علم و دانش ، این علم و دانش را به ثروت نیز تبدیل می کنند .

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد : در محیط دانشگاه فردوسی مشهد بیش از یکصد شرکت دانش بنیان مشغول به فعالیت و ارائه خدمات هستند و این دانشگاه با این دیدگاه می تواند دانشگاه نسل سوم باشد. وی به دانشگاه های نسل چهارم اشاره کرد که شعار این دانشگاه ها علم برایبشریت است.

دکتر کافی اظهار داشت : دانشگاه فردوسی مشهد سومین دانشگاه جامع کشور می باشد و تلاش می کنیم تا سال 1400 به رتبه کمتر از 500 در جهان دست یابیم .

وی به رتبه اول ورزش دانشجویان پسر در بین دانشگاه های کشور و نایب قهرمانی دانشجویان دختر این دانشگاه اشاره کرده و اظهار داشت 4 نفر از وزرای کابینه از فارغ التحصیلان این دانشگاه می باشند.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد: سیاستهای متغیر دولتها در برابر دانشگاهها باعث آسیب به این نهادهای علمی می شود و هر چه ورود بخش خصوصی و غیر دولتی به عرصه علوم پایه و انسانی و بخشهایی که خلا جدی در آنها وجود دارد بیشتر و وابستگی دانشگاهها به دولتها کمتر شود بیشتر می توان به اولویتها توجه کرده و برنامه ریزی نمود.

دکتر کافی در ادامه افزود: توان دانشگاه در خدمت صنعت و کارآفرینان می باشد و این دو در کنار هم پیشرفت خواهند کرد.

سپس آقای عباس زادگان رئیس هیئت مدیره باشگاه فرانگران نوین در سخنان خود اظهار داشت : یکی از راههای عزت ملی در توسعه و رشد شرکتهای خصوصی و غیر دولتی دانش بنیان است.

عباس عباس زادگان افزود: استفاده از نیروی انسانی مولد و آموزش دیده دانشگاهها در بخش صنعت می تواند به افزایش قدرت ملی در عرصه بین المللی کمک کند و همکاری  بین صنعت و دانشگاه و استفاده این دو از مزایای یکدیگر در راه کسب موفقیتهای بیشتر موثر است و در این راه حمایت از بخش خصوصی نیز نقش به سزایی دارد.

رئیس هیئت مدیره باشگاه فرانگران نوین اظهار داشت : باشگاه فرانگران نوین سال 1389 توسط یکصد نفر از فعالان عرصه اقتصادی بخش خصوصی و علاقمندان به توسعه و فرهنگ شهر مشهد با فعالیت در امور فرهنگی، اجتماعی، خیریه و آموزشی شروع بکار کرد. ایشان در پایان سخنان خود از دانشگاه فردوسی مشهد جهت همکاری با این باشگاه تشکر نمود.

در ادامه این نشست ده نفر از دانشجویان بین المللی شاغل به تحصیل در دانشگاه فردوسی مشهد از کشورهای افغانستان، اندونزی، انگلیس، پاکستان، تاجیکستان، سوریه، عراق، ژاپن، چین، لبنان با زبان کشور خود به میهمانان این نشست خیرمقدم گفتند.

در ادامه این نشست پس از اجرای سرود توسط گروه سرود آسایشگاه معلولین شهید فیاض بخش با حضور مسئولان دانشگاه و باشگاه فرانگران نوین از فعالان اقتصادی تقدیر به عمل آمد .

لازم به ذکر است آقای بهداد سلیمی قهرمان وزنه برداری جهان نیز در این مراسم حضور داشت که در این نشست از ایشان تقدیر به عمل آمد.