جشن بزرگ میلاد پیامبر اکرم (ص) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد ، دانشجویان بین المللی دانشگاه های استان خراسان رضوی و سرکنسول کشور های مدعو در چهارشنبه شب 24 آذر ماه 1395 در تالار اجتماعات دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه برگزار شد.

رئیس اداره دانشجویان بین المللی، ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمد گویی به میهمانان این محفل صمیمی ، خطاب به دانشجویان بین المللی حاضر در این مراسمبیان نمود: دانشگاه فردوسی مشهد ظرفیت ها و پتانسیل های فراوانی دارد و یکی از بزگترین موهبت های این دانشگاه بین المللی وجود اساتید دانشمند، دلسوز وگرانقدر در کنار دانشجویان بین المللی می باشد.

وی با اشاره به آگاهی دانشگاه فردوسی مشهد و به ویژه اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه از دغدغه های دانشجویان بین المللی در حوزه پژوهش ها، عناوین سمینار ها و پایان نامه های ایشان، از تلاش این اداره به جهت برگزاری سیستمی حمایتی و یاری رسان به دانشجویان بین المللی مقطع تحصیلات تکمیلی در این خصوص صحبت نمود و نوید داد تا به زودی اخبار خوبی در جهت حل این معضل به اطلاع دانشجویان بین المللی خواهد رسید.

رئیس اداره دانشجویان بین المللی، ضمن دعوت از کلیه دانشجویان بین المللی برای سومین دوره جشنواره فرهنگ ملل در اردیبهشت ماه سال 1396 از کلیه دانشجویان بین المللی به جهت مشارکت و یاری این اداره در خصوص برگزاری هر چه بهتر این مراسم دعوت نمود و اظهار امیدواری نمود که این دوره از جشنواره بسیار با شکوهتر و وسیع تر از گذشته خواهد بود.

وی هدف از برگزاری این مراسم را که به مناسبت هفته وحدت و میلاد پیامبر عظیم شان اسلام حضرت محمد (ص) برنامه ریزی و اجرا گردید، ظهور وحدت عملیاتی شده متاثر از علم و دانش در بستر دانشگاه فردوسی مشهد بر شمرد.

در ادامه این مراسم مسابقات ساخت جمله با کلمه وحدت و سایر مسابقات فرهنگی برگزار گردید که از برندگان با اهدای جایزه تقدیر گردد و همچنین اجرای گروه سرود در وصف پیامبر اکرم (ص) و اجرای موسیقی زنده از دیگر بخش های این مراسم بزرگ بود.

در پایان این مراسم حجت و السلام و المسلمین صالحی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد،در خصوص ویژگی های پیامبر رحمت حضرت محمد (ص) صحبت نمود و سپس از دانشجویانی که خانواده آن ها از شهدای مدافع حرم بوده اند با اهدای هدایای نفیس تقدیر و قدردانی گردید.

لازم به ذکر است که دانشگاه فردوسی مشهد با 1500 دانشجوی بین المللی از 21 ملیت دارای مقام اول در این خصوص در بین دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران می باشد.

لازم به ذکر است دکتر واعظ مهدوی معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به همراه دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و معاونین و برخی مدیران دانشگاه از جمله مهمانان ویژه این مراسم بودند

photo 2016-12-19 13-14-43

photo 2016-12-19 13-14-49