IMG 4631

دکتر صمد حاج جباری، رئیس اداره کل دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز پنج شنبه 21 بهمن با حضور در اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد با رئیس این اداره دیدار نمود.

در این نشست که سر کار خانم دکتر زاهده، رایزن علمی - فرهنگی سفارت عراق نیز حضور داشتند، جناب آقای دکترغنائی، رئیس اداره دانشجویان بین المللی ضمن عرض خوش آمد به هر دو بزرگوار گزارش مختصری از فعالیت های اداره دانشجویان بین المللی در حوزه های آموزشی و کنسولی ارائه نمودند.

در ادامه رئیس اداره دانشجویان بین المللی در خصوص برگزاری المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان غیر ایرانی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد، ابراز امیدواری نمودند تا با حمایت اداره کل دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم،تخقیقات و فناوری و همچمین مدیریت کل تربیت بدنی وزارت علوم شاهد برگزاری این رویداد بزرگ در دانشگاه فردوسی مشهد باشیم.

در نهایت رئیس اداره دانشجویان بین المللی  از مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و همچنین رایزن علمی - فرهنگی سفارت عراق به جهت حضور در سومین جشنواره فرهنگ ملل که در 29،28 و 30 فروردین ماه ساال 1396 برگزار می گردد دعوت نمود.