iraq2

نماینده مجلس عراق و معاون کمیسیون فرهنگی و رسانه ای مجلس اسلامی عراق روز چهارشنبه 11 اسفندماه با حضور در اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه، با رئیس این اداره دیدار نمود.

در ابتدای این نشست جناب آقای دکتر غنائی، رئیس اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه ضمن عرض خوش آمد گویی به ایشان، به معرفی توانمندی های دانشگاه فردوسی مشهد در حوزه های علمی پرداختند و گزارشی از خدمات حمایتی - آموزشی این اداره از جمله ترم تابستانی ویژه دانشجویان بین المللی و همچنین طرح حمایت تحصیلی - آموزشی دانشجویان غیر ایرانی ارائه نمودند.در ادامه رئیس اداره دانشجویان بین المللی به معرفی جشنواره فرهنگ ملل و سومین دوره آن در29،28 و 30 فروردین ماه سال 1396 در دانشگاه فردوسی مشهد پرداختند و از نماینده محترم مجلس عراق به جهت حضور در این جشنواره دعوت نمودند و ابراز امیدواری نمودند که مسئولین و مقامات جمهوری عراق با همکاری ایشان جهت شرکت در سومین جشنواره فرهنگ ملل دانشگاه فردوسی مشهد به مشهد مقدس سفر نمایند.

سپس سرکار خانم عهود الفضلی، نماینده مجلس عراق و معاون کمیسیون فرهنگی ورسانه ای مجلس عراق به تبادلات فرهنگی میان دو ملت ایران و عراق اشاره نمودند و ضمن تشکر از دانشگاه فردوسی مشهد و اداره دانشجویان بین المللی این دانشگاه به جهت برگزاری همایش ها و مراسم های فرهنگی ویژه دانشجویان بین المللی علی الخصوص دانشجویان عراقی دانشگاه فردوسی مشهد، آمادگی خود را برای اطلاع رسانی سومین جشنواره فرهنگ ملل به وزارت فرهنگ جمهوری عراق و همچنین حضور فعال در این جشنواره اعلام نمودند.

لازم به ذکر است که سرکار خانم الفضلی پیش از این از بخش های مختلف دانشگاه از جمله کتابخانه مرکزی،سالن های ورزشی، استخر دانشگاه و مسجد حضرت زهرا بازدید نمودند و با جناب آقای دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و همچنین جناب آقای دکتر هاشمی معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه دیدار نمودند.