uni

عصر روز شنبه مورخ 14/12/1395 ، نخستین جلسه هماهنگی بخش های مختلف دانشگاه فردوسی مشهد در رابطه با برگزاری سومین جشنواره فرهنگ ملل ( نوید صلح و دوستی ) ، ویژه مشهد 2017 ؛ با حضور مسئولین محترم بخش های ذی ربط و جناب آقای دکتر غنایی ، رئیس اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد در محل سالن اجتماعات این اداره برگزار گردید.

در ابتدای جلسه کلیپی از جشنواره های فرهنگ ملل در گذشته به نمایش در آمد سپس جناب آقای دکتر غنایی ، ریاست محترم اداره بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد ، ضمن ارائه گزارش مختصری از جشنواره های فرهنگ ملل برگزار شده در دوره های قبل ؛ اظهار نمودند : « خوشبختانه در جریان برگزاری جشنواره های اول و دوم فرهنگ ملل به پتانسیل ها و قابلیت هایی رسیده ایم که می توانیم بر آن اساس جشنواره های فرهنگ ملل بهتری را در دانشگاه برگزار نماییم. ». ایشان همچنین به نشست های مختلفی همچون : نشست با مدیران ارشد دستگاه های اجرایی استان ؛ و نشست با سرمایه گذاران خارجی و نیز خیران مختلف در حوزه سرمایه گذاری های مرتبط با دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد ؛ که در دستور کار دبیرخانه سومین جشنواره فرهنگ ملل قرار دارد اشاره نموده و در رابطه با آنها توضیحاتی ارائه نمودند. جناب آقای دکتر غنایی در ادامه بیانات خود انتظار وزارت محترم علوم ، تحقیقات و فناوری ؛ مدیران محترم دانشگاه فردوسی مشهد ؛ اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد ؛ دانشجویان و شهروندان مشهد در زمینه بین المللی شدن هرچه بیشتر و بهتر دانشگاه فردوسی مشهد ( بر اثر فعالیت های چند ساله اخیر دانشگاه در این حوزه به ویژه اجرای برنامه های مختلف مانند برگزاری جشنواره های فرهنگ ملل توسط اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه ) را یادآور شده و اظهار داشتند : « یکی از راهکارهای مهم تحقق این هدف مشارکت جدّی همه بخش های مختلف دانشگاه در زمینه اجرای بهتر ، باشکوه تر و مؤثرتر جشنواره های فرهنگ ملل ( ویژه دانشجویان بین المللی دانشگاه ) است.».

در ادامه جلسه ، جناب آقای دانای سیج ، ریاست محترم حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی ، دانشجویی دانشگاه با اشاره به تجارب جشنواره های فرهنگ ملل در گذشته ، استفاده از ظرفیت های مختلف بین المللی از طریق سفارتخانه های کشورهای خارجی در ایران برای بهتر شدن جشنواره های فرهنگ ملل را مورد تأکید قرار داده و در رابطه با همکاری های مختلف دستگاه های اجرایی استان با سومین جشنواره فرهنگ ملل ، اولویت دهی به استفاده از دستگاه های فرهنگی همچون : ادارات کل "فرهنگ و ارشاد اسلامی" و "میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری" خراسان رضوی را حائز اهمیّت اعلام نمودند.

آنگاه جناب آقای دکتر باقرپور ، عضو محترم هیأت علمی گروه آموزشی حسابداری و مدیر مالی دانشگاه فردوسی مشهد ؛ با اشاره به اینکه جشنواره های فرهنگ ملل آینه تمام نمای دانشگاه فردوسی مشهد در سطح بین الملل است اظهار نمودند: لازم است که از طریق برگزاری جشنواره های فرهنگ ملل ، تعاملات فیمابین دانشجویان بین المللی دانشگاه با یکدیگر و با دانشجویان ایرانی دانشگاه و نیز با بخش های مختلف دانشگاه ، توسعه یابد. و ادامه دادند : « تعاملات فیمابین دانشجویان ایرانی و غیرایرانی دانشگاه از این نظر حائز اهمیت است که یکی از اهداف ما این است که دانشجویان غیرایرانی دانشگاه هرچه بیشتر با فرهنگ ایران آشنا شده و در بازگشت به کشورشان سفیران فرهنگی ایران باشند. ».

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر داوری ، عضو محترم هیأت علمی گروه مهندسی آب کشاورزی دانشکده کشاورزی و معاون محترم فرهنگی اجتماعی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد ؛ پیشنهاد دادند که در دبیرخانه سومین جشنواره فرهنگ ملل یک ستاد اجرایی کوچک و چابک تدارک دیده شود.

لازم به ذکر است که در پایان جلسه ، اعضای محترم شرکت کننده در جلسه ، از دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگ ملل دانشگاه فردوسی مشهد در محل اداره دانشجویان بین المللی آن دانشگاه بازدید به عمل آورده و با پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی ویژه اخبار و اطلاعات سومین جشنواره فرهنگ ملل ( نوید صلح و دوستی ) ، ویژه مشهد 2017 آشنا شدند.