رئیس اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد عصر روز چهارشنبه پانزدهم اسفند ماه 1397 با جمعی از اساتید و رؤسای دانشگاههای کشور سوریه که به مشهد سفر کرده بودند، دیدارکرد و در زمینه همکاری های علمی دوطرفه و افزایش ارتباطات و تعاملات فرهنگی به گفتگو پرداخت.

دراین نشست دکتر مؤذن زاده ضمن معرفی دانشگاه فردوسی مشهد، به حضور بیش از 1700 دانشجوی بین المللی این دانشگاه اشاره کرد و دیدگاههای حمایتی خود را به منظور ایجاد بستر مساعد برای تحصیل دانشجویان سوری مطرح نمود و در پایان از آمادگی دانشگاه فردوسی مشهد برای هرگونه همکاری در زمینه‌های مختلف آموزشی و پژوهشی از قبیل برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی، پروژه‌های تحقیقاتی و تبادل اساتید با دانشگاه های سوریه خبر داد. سپس طی پرسش و پاسخی که با حضور دانشجویان سوری دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد مسائل آموزشی، رفاهی دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

سوریه 1 1

سوریه 1 2