روز پنجشنبه ۱۶/۸/۱۳۹۸ از ساعت ۹/۳۰ صبح در «تالار شهر» واقع در میدان شهدا با حضور شخصیت‌های علمی و فرهنگی، دانشجویان و محصلین افغانستانی و تعدادی از مسئولین محترم اداره‌ی کل اتباع و مهاجرین خارجی استان خراسان رضوی و رئیس اداره دانشجویان بین‌المللی دانشگاه فردوسی و نماینده‌ سازمان ملل متحد، توسط موسسه‌ خیریه‌ سیدالشهدا افغانستان برگزار گردید. در این مراسم از دانشگاه فردوسی مشهد همچنین از همه کسانی که در برگزاری این همایش به خیریه کمک نمودند، قدردانی شد.

در پایان همایش، نمایش کلیپ برگزاری آزمون علمی که قبلا برای۳۰۰ نفر از دانش‌آموزان پایه‌های۱۰ تا ۱۲ تحصیلی در دانشگاه فردوسی پخش شد؛ سپس از ۲۸ دانش‌آموز که در رشته های مختلف تحصیلی رتبه‌ اول تا سوم همایش را کسب نموده بودند با اهدای کارت هدیه و تندیس تقدیر بعمل آمد.

05

همایش مذکور در ساعت ۱۲/۳۰ ظهر با ذکر صلوات خاصه حضرت امام رضا(علیه السلام) و عکس دست‌جمعی و یادگاری به پایان رسید.