در این جلسه که با حضور خانم دکتر زینب موذن زاده رئیس اداره دانشجویان بین المللی، آقای محمد کمالی نسب معاون اداره دانشجویان بین المللی و آقای هومن احمدیان یزدی مسئول امور عمومی حوزه بین الملل برگزار شد، آقای مهندس ابوالقاسم ساقي مدير رفاه و سلامت دانشجويان، خانم دکتر نسرين كيوانفر معاون مدير رفاه و سلامت دانشجويان، آقای محمد محمدخاني باجگيران رئيس اداره امور سراهاي دانشجويي و همچنین آقای دكتر ابوالفضل غفاري رئيس مركز مشاوره و توانمندسازي دانشجويان و آقای دكتر حسين باقري كارشناس مسئول آموزش و توانمندسازي دانشجويان حضور داشتند.

در این جلسه که روز شنبه 4 بهمن ماه 1399 برگزار شد، ابتدا مسائل مربوط به مقررات سکونت دانشجویان بین المللی در خوابگاه ها و ضرورت آشنایی و رعایت این مقررات مطرح شد. سپس توانمندی های مرکز مشاوره در ارائه خدمات مشاوره، برگزاری کارگاه ها و کلاس های آموزشی برای دانشجویان بین المللی مطرح شد. در ادامه ویژگی دانشجویان بین المللی و ضرورت توجه به تفاوت های فرهنگی و اجتماعی مطرح شد و مقرر گردید در مباحث بعدی این موضوع بیشتر بررسی شود.