IMG 6868

به اطلاع می رساند، مراسم دانش آموختگی دانشجویان بین المللی در نیمه اردیبهشت ماه 1402 توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دو گروه دختران و پسران به میزبانی دانشگاه قم برگزار خواهد شد. دانشجویان بین المللی که تا تاریخ 1402.06.31 یا 1402.11.30 فارغ التحصیل می شوند، می‌توانند از طریق پرتال پویا-فرهنگی و اجتماعی- بررسی درخواست‌های فرهنگی و اجتماعی- ثبت نام در مراسم مراسم دانش آموختگی دانشجویان بین المللی-1402 تا روز چهارشنبه 30 فروردین ماه ساعت 12 برای حضور در این مراسم اعلام آمادگی نمایند. با توجه به ظرفیت محدود، اولویت با دانشجویان بورسیه می باشد. ثبت نام نهایی متقاضیان منوط به تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد. به دانشجویانی که ثبت نام آنها قطعی شود از طریق پرتال پویا اطلاع رسانی خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به iso.um.ac.ir/askme مراجعه نمایید.