IMG 2700

نمایندگان آموزشی اداره دانشجویان بین المللی (استاد مشاور)در روز یکشنبه با حضور در محل اداره دانشجویان بین المللی پیرامون مسائل دانشجویان غیر ایرانی صحبت نمودند.

در آغاز این دیدار جناب آقای دکتر غنائی،رئیس اداره دانشجویان بین المللی ضمن عرض خوش آمد، به اهمیت مسائل آموزشی پژوهشی دانشجویان بین المللی اشاره نمودند و گزارشی از اجرای ترم تابستانی و سه دوره طرح حمایت تحصیلی آموزشی دانشجویان بین المللی ارائه نمودند ودغدغه مند بودن هیأت رئیسه محترم دانشگاه در خصوص مسائل دانشجویان بین المللی و همچنین نقش استاد مشاوران دانشجویان غیر ایرانی را عاملی مهم و کلیدی در بهبود کیفیت ارائه خدمات به ایشان ذکر نمودند.

رئیس اداره دانشجویان بین المللی،گام اول طرح حمایت تحصیلی را توانمند نمودن دانشجویان بین المللی در دروس دانشگاهی ایشان ، گام دوم را توانمند سازی ایشان در نرم افزار های تخصصی مرتبط با رشته ایشان،گام سوم را برگزاری کارگاه های مقاله نویسی و اصول نگارش پایان نامه و توانمد سازی در یادگیری زبان انگلیسی را به عنوان گام چهارم این طرح ذکر نمودند.

دکتر غنائی،به ورود 350 دانشجوی تحصیلات تکمیلی بین المللی به مرحله نگارش پایان نامه اشاره نمودند و موفقیت دانشجویان بین المللی در نگارش مقاله و چاپ آن در مجلات بین المللی را یکی از عوامل افزایش رتبه دانشگاه ذکر نمودند.

در ادامه،رئیس اداره دانشجویان بین المللی از اعضای محترم استاد مشاور درخواست نمودند تا مشکلات مربوط به دانشجویان بین المللی را ذکر نموده و با ارائه راهکار هایی در جهت مرتفع ساختن آن ها،دانشگاه را در ارائه خدمات بین المللی یاری نمایند.

دکتر میرزایی،استاد مشاور دانشجویان بین المللی دانشکده علوم پایه از موانع موجود در خصوص کمک هزینه های مربوط به امور پژوهشی و آزمایشگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی بین المللی صحبت نمودند و از رئیس اداره دانشجویان بین المللی درخواست نمودند تا با بررسی آن چه که در دانشگاه های تهران و تربیت مدرس در این خصوص صورت میگیرد،نسبت به تسهیل این موضوع اقدامات لازم را انجام دهند.

سرکار خانم دکتر طبیبی،عضو محترم هیأت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و دبیر کمیته انضباطی دانشگاه،با اشاره به این مسئله که خوابگاه دانشجویان غیر ایرانی از ایرانی مجزا می باشد،پیشنهاد نمودند تا به جهت افزایش تعاملات دانشجویان بین المللی با دانشجویان ایرانی که منجر به تقویت زبان فارسی و به تبع آن موفقیت های آتی در دوره تحصیلی ایشان در این دانشگاه می گردد،علاقه مندان بتوانند با دانشجوی ایرانی هم اتاق گردند.

در پایان این نشست ،جناب آقای دکتر غنائی ضمن تشکر و قدردانی،اظهار امیدواری نمودند که با شروع سال تحصیلی جدید بتوانیم،اولین دوره از کارگاه های مقاله نویسی و اصول نگارش پایان نامه را با همت کلیه استاد مشاوران دانشجویان بین المللی اجرا نماییم.