لوگو

اداره دانشجویان بین المللی اولین شماره از ویژه نامه بین الملل را به زبان عربی منتشر نمود.

دکتر غنائی رئیس اداره دانشجویان بین المللی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه در خصوص این نشریه اظهار نمود: به منظور توسعه علمی فرهنگی و معرفی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان قطب علمی شمال شرق جمهوری اسلامی ایران و همچنین معرفی قابلیت ها و امکانات بی نظیر این دانشگاه به مردمان عرب زبان در سراسر دنیا تصمیم به تولید و نشر این محصول نمودیم.

رئیس اداره دانشجویان بین المللی با اشاره به اینکه این نشریه به صورت گاهنامه و به زبان عربی چاپ می گردد، محتوای آن را موضوعات علمی، فرهنگی و دانشگاهی دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد دانست.

ایشان در خصوص اولین شماره از ویژه نامه بین الملل ذکر نمود:با توجه به برگزاری رویداد مهم سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور که با موفقیت در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید محتوای اولین شماره از ویژه نامه بین الملل با محوریت سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور که آیینه تمام نمای امکانات و اجرای فوق االعاده  این دانشگاه می باشد ذکر بیان نمود.

وی در پایان اظهار امیدواری نمود تا این نشریه منجر به افزایش تعامل دانشگاه با عرب زبانان و به تبع آن افزایش جذب دانشجویان بین المللی گردد.

لازم به ذکر است که این نشریه از طریق لینک زیر قابل دریافت می باشد.

دانلود ویژه نامه بین الملل