IMG 5895
به گزارش خبرنگار سومین جشنواره فرهنگ ملل ، دکتر علی غنایی، رئیس اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد و دبیر سومین جشنواره فرهنگ ملل ، ظهر روز شنبه 19 فروردین ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار داشت: در دانشگاه فردوسی مشهد هزارو 500 دانشجو و در استان۶ هزار دانشجو از ۲۱ کشور  حضور دارند.
وی هدف از برگزاری  سومین دوره جشنواره فرهنگ ملل که در روزهای ۲۸ تا ۳۰ فروردین در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود را  صلح و دوستی و همدلی میان ملت ها و ایجاد حس خوب برای دانشجویان بین المللی استان خراسان رضوی دانست.
 غنایی  گفت :  از اهداف دیگر ما در ابن جشنواره این است که  موجودی‌های شهر مشهد را به مهمانان غیرایرانی معرفی کنیم و در واقع با برگزاری  این جشنواره در بخش‌های مسابقات دینی و فرهنگی، متن‌های ادبی با موضوع مشهد ۲۰۱۷، ارائه پژوهش‌های چکیده‌ای و جشنواره غذا مورد نظر است.
رئیس اداره دانشجویان بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد در باره  تفاوت‌های این جشنواره با دوره‌های پیشین، خاطرنشان کرد: تفاوت این دوره با دو نوبت قبل در موضوعات مشهد ۲۰۱۷، ارائه غرفه کتابخانه حرم مطهر امام حسین(ع)، غرفه افغانستان، غرفه عراق به صورت موزه و غرفه خراسان می باشد.
غنایی تصریح کرد: حداقل  هزارو 500 دانشجوی غیرایرانی دانشگاه فردوسی مشهد مشارکت خوبی داشتند و سال گذشته روزانه ۸ تا ۱۲ هزار نفر ازاین جشنواره و نمایشگاه آن  بازدیدکننده داشتیم و برای امسال نیز  رشد ۱۰۰ درصدی را پیش‌بینی کرده‌ایم.
وی  مکان برگزاری نمایشگاه  جشنواره  فرهنگ ملل را در مسیر درب شمالی (بولوار وکیل آباد) تا درب غربی (بولوار شهید باهنر) دانشگاه فردوسی مشهد  عنوان کرد و گفت : این جشنواره  با شعار نوید صلح و دوستی برگزار می‌شود.
دبیر  سومین دوره جشنواره فرهنگ ملل با بیان اینکه  از هداف دیگر این جشنواره این است که ایران را به عنوان الگویی مثبت در بحث نماد صلح و دوستی در جهان معرفی کنیم، گفت: در روز افتتاحیه 21 کبوتر نماد آزادی و کیک 21متری صلح و دوستی رونمایی و برش زده می‌شود.
غنایی گفت: این جشنواره در روز اول از ساعت ۹ تا ۲۰، روز دوم از ساعت ۹ تا ۱۸ و روز سوم از ساعت ۹ تا ۲۲ برگزار می‌شود و مراسم اختتامیه این جشنواره در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
وی در خصوص مهمانان این جشنواره به حضور سفرا و کنسول های کشور ها، فرهیختگان بین المللی، استاندار خراسان رضوی و مدیران استانی اشاره نمود و خاطرنشان کرد: : این جشنواره یک جشنواره دانشگاهی است و می‌خواهیم که با همکاری رسانه‌ها شاهد حضور پررنگ عموم مردم باشیم.
همچنین در  بخش دوم  این نشست  دکتر مجتبی کفاشان نماینده رییس دانشگاه فردوسی مشهد در بحث مشهد ۲۰۱۷، نیز اظهار داشت: رویداد مشهد ۲۰۱۷ تمرین خوبی برای همکاری مشترک میان مجموعه‌های دولتی و خصوصی بوده و مشارکت دانشگاه فردوسی مشهد در این موضوع بسیار بهتر از سایر دانشگاه‌های استان بوده است.
نماینده رییس دانشگاه فردوسی مشهد در بحث مشهد ۲۰۱۷ با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های متفاوت این جشنواره فعالیت جدی دانشجویان ایرانی و غیرایرانی بوده است، خاطرنشان کرد: می‌خواهیم که با تلاش و همدلی مضاعف فعالیت‌ها و همکاری‌های مشترک را افزایش داده و جایگاه علمی و دانشگاهی شهر و استان امام رضا(ع ) را تقویت کنیم.
کفاشان در پایان  گفت: ۶۰ غرفه در زمان برگزاری  جشنواره دایر می‌شود که ۴۰ غرفه آن دانشجویی است که این  غرفه ها  توسط دانشجویان غیرایرانی ۴۰ ملیت اداره و ۲۰ غرفه دیگر آن اداری است.